De Star Wars: Episode VII trailer, nagemaakt met LEGO

Star-Wars-Lego-Trailer
Nou, die heeft niet lang op zich laten wachten.

De eerste trailer voor Star Wars: The Force Awakens heeft heel wat losgemaakt op het internet, dat moge duidelijk zijn. Gisteren keken we al naar wat indrukwekkende kunstwerkjes die fans in elkaar hadden gezet, en vandaag mag deze LEGO-trailer natuurlijk niet ontbreken.

Star-Wars-cast-lego

Brick by brick
Blokje voor blokje heeft deze superfan de volledige trailer nagemaakt, inclusief het nieuwe design van het lightsaber dat we voorbij zagen komen. We zagen hem natuurlijk allemaal aankomen, toen de cast van Episode VII bekend was, stond er ook na een paar uur een LEGO-versie van die foto online (zie hierboven), maar dat maakt het niet minder leuk om naar te kijken.

YouTuber Snooperking begon naar eigen zeggen direct met bouwen toen hij de trailer gezien had, en vooral het filmen en de special effects hebben flink wat tijd gekost.

[gv data=”qpfWrh1scZU”][/gv]

Update: In de loop van de dag verscheen er nóg een LEGO trailer die de Star Wars teaser in blokvorm wegzet, die misschien nog wel beter is dan degene hierboven. Oordeel zelf!

[gv data=”I0tLOARV-jk”][/gv]

Bonus!
Bonusvideo! Zo zou de trailer voor The Force Awakens eruit hebben gezien als niet J.J. Abrams maar George Lucas hem in elkaar had gezet. Onze voorkeur gaat uit naar Abrams, dus laten we hopen dat hij ons in december 2015 niet teleurstelt.

[gv data=”v93Jh6JNBng”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *