De Vector smartwatch heeft een batterijduur van 30 dagen

Vector-Smartwatch
Het grote nadeel van de meeste smartwatches is de beperkte accuduur vergeleken met normale horloges. Het exemplaar van Vector hoeft echter maar één keer per maand opgeladen te worden.

Ondanks deze lange accuduur staat het scherm wel altijd aan, al is hij niet fel verlicht. Pas als je op één van de drie knoppen drukt zal het display van de Vector kort oplichten. Het scherm heeft een touchscreen, en is vooral bedoeld om notificaties van berichten, je agenda-app en nieuwsfeed op af te beelden.

Eigen app store
Tegelijk met de lancering van de smartwatch zal er ook een speciale app store online gaan die op de eerste dag 20 apps heeft die speciaal ontwikkeld zijn voor de Vector smartwatch.

De Vector smartwatch werkt met Android, iOS en Windows Phone smartphones, en ziet er op het eerste gezicht uit als een normaal horloge. Bij de lancering komen er twee versies beschikbaar; een ronde en rechthoekige. Via de website van Vector kun je al een pre-order plaatsen voor de twee horloges, waarbij de ronde (Luna) 399 kost en de rechthoekige (Meridian) voor 299 euro over de toonbank gaat. De smartwatch moet in juli verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *