Destiny 2: Alle nieuwe info op een rijtje

Destiny 2 screen
En check hier ook de reveal trailer, natuurlijk.

Nadat eerder al een poster van Destiny 2 lekte, is er nu eindelijk een boel officiële informatie uitgebracht. Bungie zet in de onderstaande trailer in elk geval de toon van het vervolg op de succesvolle MMO. Destiny 2 zal op 8 september uitkomen, al is nog niet bekend of dit de wereldwijde releasedatum is, of die van Noord-Amerika, Europa of een andere regio.

[gv data=”ZJLAJVmggt0″][/gv]

Klassen en progressie
Praktisch alle geruchten zijn waar. Destiny 2 zal in elk geval de drie klassen uit het eerste deel bevatten, te weten Hunter, Warlock en Titan. Dat konden we ook al opmaken uit de onderstaande (gelekte) poster, al is nooit bevestigd of dit daadwerkelijk een officieel poster is. Of er nieuwe klassen worden toegevoegd, is nog niet bekend, maar laten we het met z’n allen hopen!

Gelekte poster

Daarnaast is het voor Destiny-veteranen goed om te weten dat je je personage mee kunt nemen naar het vervolg. Daar zit wel een ‘maar’ aan vast. Zo kun je je ras, geslacht, gezichtskenmerken en andere visuele aspecten overhevelen, maar begin je uiteraard wel weer op level 1 wat betreft vaardigheden en gear.

Open beta
In de aankomende zomer (exacte datum is nog niet bekend) zullen gamers die Destiny 2 pre-orderen toegang krijgen tot de beta. Naast de pre-orderaars kan iedereen in principe meedoen aan de open beta, al krijgen betalende klanten natuurlijk voorrang. Voor die beta zullen fans langzaam meer te weten komen over het verhaal van Destiny 2. Ook gaat Bungie op 18 mei aanstaande gameplay laten zien in de vorm van een livestream.

PC Master Race
Tot slot is er goed nieuws voor de aanhangers van het PC Master Race. PC-gamers kunnen namelijk in september van dit jaar ook aan de slag met Destiny 2. De voorganger van de shooter/MMO was alleen verkrijgbaar op de PlayStation 3 en 4 en de Xbox One en 360.

Destiny 2 zal (naast de PC) alleen voor de next-gen consoles uitkomen, wat al werd ingezet met de Rise of Iron-uitbreiding voor Destiny. Deze DLC was namelijk alleen op de PlayStation 4 en Xbox One te spelen. Of er cross-platform kan worden gestreden tijdens raids is nog niet bekend, maar heel waarschijnlijk is het niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *