Details en releasedatum Sony Xperia Z4 en Z4 Ultra uitgelekt

Xperia-Z4
Specificaties en de releasedatum van de nieuwe Xperia telefoons zijn zojuist op het internet opgedoken.

De website Phonearena.com zou een anonieme bron gesproken hebben, die alle onderstaande details lekte. Deze bron geeft onder meer aan dat we de Xperia Z4 en Z4 Ultra eerder te zien krijgen dan velen wellicht dachten: tijdens de CES beurs in Las Vegas worden de twee smartphones op 5 januari gepresenteerd, als onderdeel van Sony’s persconferentie.

Xperia Z4
De Xperia Z4 wordt (als deze geruchten kloppen) uitgerust met een 5.4-inch Quad HD Trimunos scherm, met een 805 Snapdragon chip. Deze chip zagen we eerder al in de Nexus 6 en Galaxy Note 4. Op cameragebied zit het wel snor dankzij de 20,7 megapixelcamera op de achterkant, die dankzij een nieuwe sensor en toegevoegde sensoren meer licht op kan vangen. De 4,7 megapixelcamera op de voorkant van het toestel wordt bovendien uitgerust met een groothoeklens.

Xperia Z4 Ultra
Op dezelfde persconferentie krijgen we naar verluid ook de Sony Xperia Z4 Ultra te zien. Deze versie krijgt een 5,9-inch display die tevens draait op de 805 Snapdragon-chip. Op cameragebied gaat hij er met 16 megapixels een beetje op achteruit, maar daarvoor krijg je wel een smartphone die maar 5,7 millimeter dik is. Dit zou betekenen dat de Z4 Ultra weer iets smaller is dan de originele Z Ultra van 6,5 millimeter.

Nog geen reacties

  1. Spannend, ik ga hem zeker halen als hij uit komt!
    ~ Vrijwel niemand

    Om de haverklap een nieuwe telefoon, steeds weer hetzelfde design. Ja natuurlijk, de specs zijn prima, maar ik word er niet enthousiast van in ieder geval.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *