Deuk in ego Pepsi: eigen smartphone lijkt te falen

Pepsi phone geen hit op crowdfunding siteVorige maand schreven we al over de aankomende release van de Pepsi smartphone, maar nu is ‘ie ook echt te bestellen via een crowdfunding site.

Het toestel ging deze maand live op de crowdfunding site JD Finance, maar het gaat niet zoals verwacht. Met nog acht dagen op de teller is het toestel nog niet eens op de helft van het beoogde doel van 470.000 dollar. Pepsi is de samenwerking aangegaan met de Chinese smartphone-verkoper Koobee. Het is de bedoeling dat de telefoon uiteindelijk 250 dollar gaat kosten, maar early birds konden het toestel al bestellen voor 78 dollar.

Pepsi phone geen hit op crowdfunding site

Op dit moment kan de telefoon nog steeds besteld worden voor een early bird-prijs van 110 dollar. Het toestel beschikt over een 5.5-inch scherm en een intern geheugen van 16GB. Ook is de telefoon uitgerust met een vingerafdruk-sensor. Qua design heeft het toestel veel weg van de Huawei Mate S.

Het toestel komt in gelimiteerde oplage beschikbaar, maar dat is niet ongewoon voor de Chinese markt. Dit jaar lanceerde ZTE bijvoorbeeld de NBA-versie van hun Axon Mini en zorgde daarmee dat hun laatste vlaggenschip een enorme boost kreeg door de Chinese markt.

2 reacties

  1. Misschien komt het omdat te weinig mensen het weten (zoals ik) want anders is het natuurlijk een gouden deal…. Voor 78 dollar een redelijk mid range toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *