Deze 100″ gaming PC, Playstation, koelkast kost $30.000

Badass!
Over de top is een understatement!

We kennen Unbox Therapy natuurlijk vooral van zijn smartphone recensies, maar niet geheel verrassend zijn de heren van het YouTube-kanaal ook regelmatig in voor een potje gamen. Dat kun je op een computertje of simpele console doen, maar je kan het ook iets anders aanpakken. Dat is, als je er $30k voor over hebt.

Unbox Therapy heeft een tijdje terug namelijk (naar eigen zeggen) de ultieme gaming set-up gebouwd. En zo’n set-up is natuurlijk niet slechts een solide scherm en een dikke gaming PC; het kanaal heeft zo’n beetje aan alles gedacht.

De ruggengraat van de ‘build’ is een absurde gaming PC van zo’n $20.000. De kast is uitgerust met een Intel Core i9-7980XE (4.6GHz), 128GB RAM, 2 GeForce GTX 1080 videokaarten, bijna 13 TB opslagruimte, uiteraard allemaal gekoeld met een watercooling-systeem.

Voor de overige $10.000 is er nog ruimte voor een 42.5-inch 4K display met nog eens twee ‘gewone’ schermen verticaal daarnaast opgesteld. Met zoveel input-slots is het natuurlijk zonde om er ook niet gewoon een PlayStation aan te hangen. Gamen doe je met een controller, of de beste gaming keyboard-, muis- en koptelefoon-opstelling van Steelseries.

Dat alles wordt bij elkaar gehouden door een custom stoel met alles erop en eraan. Denk aan het automatisch verstellen van het bureau, maar ook een voetenbankje, rugmassage en alle lichten die je maar kunt wensen. Oh, en voor het wisselgeld is er altijd nog plek voor een (Coca Cola) koelkast en een snack karretje zodat je letterlijk dagen de aankomende Call of Duty kunt spelen.

[gv data=”r-3iathMo7o”][/gv]

Nou ja, totdat je naar het toilet moet. Maar voor een paar honderd pegels extra bouw je een toilet in de stoel en hoef je werkelijk nooit meer op te staan. Of als je na die $30k blut bent, koop je voor een paar tientjes een intercom-systeem en bel je je moeder als je naar het toilet moet. ‘Mom, bathroooom!’

[gv data=”WgvTgV5EoGY”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *