Deze 128GB USB3 Drive is kleiner dan een Euro

Auteur: , 7 Reacties
Sandisk 128 GB, wat is ie klein he?

Meer nieuws van Sandisk, het merk komt met twee nieuwe USB 3.0 flash drives; de 128GB SanDisk Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive (de kleinste USB 3.0 ter wereld) en de 256GB SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive (met de hoogste geheugencapaciteit tot op heden).

De kleinste 128GB USB 3.0 Flash Drive
De SanDisk Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive, met capaciteiten tot 128GB, is kleiner dan een euro. Met een onopvallende ‘plug-and-stay’ vormgeving levert deze kleine flash drive veel capaciteit in combinatie met hoge transfersnelheden. Om tegemoet te komen aan de toenemende vraag van consumenten verdubbelde SanDisk de oorspronkelijke capaciteit van 64GB van de SanDisk Ultra Fit USB. Daarnaast levert de nieuwe flash drive geweldige prestaties. Met een snelheid tot 130MB/s van de128GB SanDisk Ultra Fit USB 3.0, kunnen gebruikers de content tot 10 keer zo snel overzetten als met de standaard USB 2.0 drives. Het overzetten van een volledige speelfilm neemt nu nog maar 40 seconden in beslag.

De hoogste capaciteit USB Flash Drive ooit
De SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive is nu leverbaar in een capaciteit tot 256GB. SanDisk’s allereerste USB met deze capaciteit is ontworpen om tegemoet te komen aan de consumentenvraag naar steeds meer digitale opslag. De gebruiker kan nu alle favoriete media meenemen in één klein device. Dit geldt onder andere voor hoge-resolutiefoto’s, MP3’s, video’s, presentaties en grafische bestanden. Met transfersnelheden tot 100MB/s reduceert de SanDisk Ultra USB 3.0 Flash Drive de wachttijden voor het verplaatsen van bestanden van de Flash Drive naar de computer. Net zoals bij de SanDisk Ultra Fit 3.0 Flash Drive, kunnen grote bestanden tot 10 keer zo snel worden overgezet als door een standaard USB 2.0 drive.

Prijzen en beschikbaarheid
De 128GB SanDisk Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive heeft een adviesprijs van $119.99 en de 256GB SanDisk Ultra USB 3.0 van $199.99. De nieuwe drives zijn wereldwijd online en in de winkel verkrijgbaar. Ter vergelijking: het geheugen van je MacBook verdubbelen van 128 naar 256 kost bij Apple een slordige $200, dat scheelt nogal.7 reacties

Nog even en dit wordt de nieuwe vorm van externe “harde” schrijven.
Je zou hem maar kwijtraken, 120 dollar foetsie! Geef mij dan maar een normaal formaat stick, heb je waarschijnlijk ook meer capaciteit voor je geld.

En waar is die vergelijking nu weer voor nodig…
En daar zit je dan anno 2015…met je tjokvolle 16 gb iphone.

“het geheugen van je MacBook verdubbelen van 128 naar 256 kost bij Apple een slordige $200, dat scheelt nogal.”

Prima stukje Vincent; maar laat dit please achterwege man… Begint echt irritant te worden en is hier totaal niet relevant dat het om een MacBook gaat.
@MLTB: wat begint er precies irritant te worden? Men roept hier nogal eens dat we pro-Apple zijn ofzo, maar volgens mij bewijs ik hier het tegenovergestelde. Tevens is het ene mooie vergelijking om een beter beeld te krijgen bij de prijs van deze usb.
@Vincent: Juist dat, waarom moet Apple aangehaald worden? Op de eerste plaats zijn upgrades bij Apple relatief duur, en op de tweede plaats is er in zijn geheel geen verband tussen externe opslag in de vorm van een USB-stick en interne opslag in de vorm van een high-end SSD. Die tweede voornamelijk..
@frietjemet: omdat ze altijd heel duur zijn inderdaad, een USB is dan goedkoper en in dit geval ook handiger (ivm grootte). Maar goed, dat was mijn mening.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).