Deze 4 topfilms staan nu op Netflix

The Irishman is zeker van de partij
De vier beste films die je deze maand op Netflix vindt.

De feestmaand is reeds begonnen en Netflix heeft haar catalogus weer met een hoop lekker uitgebreid. Dat het hele december-aanbod voornamelijk uit goede series bestaat, blijkt bij nadere inspectie. Vandaar geen mooie ronde top 5 of top 10, maar een solide top 4 van de beste films die je deze maand op Netlfix checkt. Iedere week eentje, beginnende met dit weekend!

The Irishman – 8,3 IMDB
Netflix’ The Irishman is op het moment hét paradepaardje van het platform. Ik bedoel, een nieuwe film van Martin Scorsese met Al Pacino, Robert DeNiro én Joe Pesci in één? Ik kan je vertellen, het is weer een meesterwerkje. Een lang meesterwerkje, dat wel. Daarom check je in dit artikel hoe je de 3,5 uur aan film ook kunt bekijken als een mini-serie. Maar wat je ook doet, check The Irishman!

[gv data=”WHXxVmeGQUc”][/gv]

Green room – 7 IMDB
Week twee van december wordt iets kunstzinniger. Green Room gaat over een groep punkrockers die opgesloten komt te zitten in een kroeg waar skinheads ze proberen te vermoorden. Heftig en gewelddadig? Zeker weten, maar ook een aanrader. Prachtig geacteerd door een groepje jongeren (de band) en de bad guy, vertolkt door sir Patrick Stewart (Stark Trek, Logan).

[gv data=”yKdVYUXyBzU”][/gv]

Marriage Story – 8,5 IMDB
En van heftig gaan we naar prachtig. Marriage Story gaat over een huwelijk. En als dat ontzettend saai klinkt dan geef ik je geen ongelijk. De cast (met Scarlett Johansson en Adam Driver) is daarentegen subliem, de dialoog is briljant geschreven (zoals regisseur en schrijver Noah Baumbach al vaker bewees met onder andere The Meyerowitz Stories en Greenberg) en het verhaal een ware tranentrekken, zowel op komedisch als dramatisch gebied.

[gv data=”BHi-a1n8t7M”][/gv]

World War Z – 7 IMDB
En we sluiten vandaag af met een heerlijke zombiefilm. Brad Pitt speelt (zoals altijd) een sympathieke kerel, dit keer verzuild in een wereldwijde zombie-uitbraak. De film zit boordevol heerlijke actie, chaos en een redelijk bijzonder zombie-verhaal.

[gv data=”p306tR3jN4w”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *