Deze 5 nieuwe auto’s tref je nu in Gran Turismo Sport

Deze 5 nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport
Een nieuwe update brengt weer verse content met zich mee.

De populaire PlayStation 4 racegame Gran Turismo Sport is wederom van een gratis update voorzien, inclusief nieuwe speelbare content. De update bevat vijf nieuwe auto’s, zes race evenementen voor de single player, nieuwe Scapes en aanpas mogelijkheden voor Sport Mode.

Deze 5 nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport

De focus ligt bij deze update wat meer op het verleden als het gaat om de nieuwe auto’s. Zo hebben de makers de eerste generatie Audi TT, de klassieke Porsche 962 C prototype racer, de iconische Toyota AE86 en de Renault R8 Gordini toegevoegd aan het spel. De vijfde en laatste toevoeging is een Honda Fit Hybrid uit 2014. Een nogal opmerkelijke keuze van de makers in vergelijking met de rest van de groep nieuwe auto’s. Wie gaat er immers voor z’n lol racen in een Honda Fit.

Deze 5 nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport

Gran Turismo Sport mag dan in 2017 zijn uitgebracht, dit betekent niet dat men van plan is binnenkort te stoppen met het brengen van updates. Via GTPlanet is bekend geworden dat het circuit van Goodwood naar GT Sport gaat komen. In het verleden had Polyphony Digital al een partnerschap lopen met de organisatie van Goodwood. In Gran Turismo 6 was de befaamde Goodwood Hillclimb speelbaar als circuit. De vijf nieuwe auto’s check je in diens volledige benaming en klasse hieronder, inclusief een trailer.

Deze 5 nieuwe auto's tref je nu in Gran Turismo Sport

 • Audi TT Coupé 3.2 quattro ’03 (N200)
 • Honda Fit Hybrid ’14 (N100)
 • Porsche 962 C ’88 (Gr.1)
 • Renault R8 Gordini ’66 (Gr.X)
 • Toyota Sprinter Trueno 3door 1600GT APEX (AE86) ’83 (N100)

[gv data=”63K0u6eKOYU”][/gv]

17 reacties

 1. Ach vond het vroeger wel lache om in Cappucinos enzo te racen. Autos die moeite hadden om de 80 aan te tikken tegen het einde van het lange rechte stuk.

  Slipstreamen, de bocht juist aansnijden was belangrijk in die bakken

 2. Heb een tijdje terug PS4 gekocht met deze game (ben niet zo’n gamer, maar was zeer nieuwsgierig)

  Als beginneling wel 1 flink minpunt aan de game – die er verder wel echt bizar levensecht uitziet – en dat is dat je ondanks de mooie lijst aan beschikbare auto’s niet zomaar kan rijden wat je wilt. Zelfs niet een soort van ‘digitale proefrit’ maken voordat je een auto met in-game munten koopt. Zou tof Zijn.

  Ben er wel achter dat je elke dag zowat een auto ‘cadeau’ krijgt en door het uitvoeren van challenges etc ook auto’s verdient.

 3. Die TT met dat specifieke nose heavy V6 en die verschrikkelijk trage automaat is precies de TT die je niet wilt hebben. Ze hadden net zo goed die essentiële achterspoiler kunnen weglaten als ze toch bezig waren met het uitbrengen van de slechtste auto uit de hele game.

 4. Blijft wat mijn betreft een erg gaaf spel met goede graphics. Zoals iedereen heb ik wel wat te klagen over het geluid dat de auto’s maken maar dat neemt niet weg dat het heerlijk is om elke dag wat rondes online weg te rijden.

 5. Ik heb dit spel aan tijden niet meer aangeraakt. Zal het eens afstoffen en het G29-stuurtje weer eens aansluiten. Destijds toen het er net was, stelde het eigenlijk zo teleur dat ik het stuurtje wilde verkopen, toch maar gehouden, alleen sindsdien niet meer gespeeld.

  • @ghost: hangt er beetje vanaf wat je er van verwacht. Zoek je een Gran Turismo game zoals alle voorgaande delen, dan kom je van een koude kermis thuis. Verwacht je een race game waarbij je – uiteindelijk – heel goed en clean online lint racen, dan is GT Sport een pareltje.

   • @poes: is met de updates wel beter geworden vind ik. naar aanleiding van de reviews en het gebrek aan een campaign modus heb ik het spel bij zijn release niet gekocht. 3 maanden geleden toch maar gedaan en met alle updates (incl. campaign modus) is het een tof spelletje voor de autofanaat. het grootste nadeel voor mij is dat het tunen nu met draaiknoppen gaat. ik vond het sparen voor het juiste onderdeel altijd wel een tof aspect aan de voorgaande GT’s.

 6. Zou in mijn ogen beter zijn als ze zich eens concentreren op de rijbeleving en de feedback daarop in plaats van nog 100 auto’s toevoegen!

  Wil natuurlijk niet zeggen dat de graphics gewoon erg goed zijn!

 7. Top update! Supergeluid zeg de TT 3.2. Sprinter ook fijn dat ie er weer bij zit, onwijs apparaat voor de JDM fan. Porsche erg benieuwd naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *