Deze 6 Pokémon Go-updates komen eraan

Auteur: , Geen reacties
Pokemon go updates

Met features waar alle Pokémon Go-spelers op zitten te wachten!

Hoewel er veel wordt gesproken over het einde van de Pokémon Go-hype, is dit niet terug te zien in de inkomsten van de game. Niantic blijft daarom vrolijk doorontwikkelen om het aantrekkelijker te maken om Pokémon’s te vangen en spelers aan de game te binden. Maar welke nieuwe updates kunnen we komende tijd verwachten?

Verschillende gebruikers op Reddit zijn op onderzoek gegaan en hebben aan de hand van codes uit de vorige Pokémon Go-update achterhaald welke nieuwe Pokémon Go features we in de toekomst kunnen verwachten. Hieronder de zes belangrijkste bevindingen.

1. Buddy
De enige nieuwe feature die inmiddels is bevestigd door Niantic. In de game wordt het mogelijk om een buddy te kiezen uit je Pokemon’s, net als Ash Pikachu heeft in de serie. Door samen met je Pokémon te lopen krijg je extra candy voor die Pokémon. Hierdoor is het mogelijk de buddy-Pokémon sneller te evolueren. De Pokémon die je als buddy kiest kan op elk moment worden gewijzigd.

2. Tracking
Sinds de vorige update blijkt dat Niantic aan het testen is met een nieuwe tracker. Enkele Pokémon Go-spelers hebben namelijk een andere nearby-scherm dan de rest sinds de nieuwe update. In deze tracker worden de Pokémon’s die zich in de buurt bevinden getoond bij het plaatje van een nabije PokeStop. Hierdoor weet je als speler beter waar de Pokémon die je wilt vangen zich bevindt.

3. Trading
Iets waar sinds het begin van Pokémon Go al over gesproken wordt: het ruilen van Pokémon’s met medespelers. Meerdere Reddit-gebruikers hebben codes gevonden als “Trade_search” en “Trade_offer”. Dit wijst erop dat we in een toekomstige update kunnen verwachten om Pokémon te ruilen met je beste vrienden, of juist met een totaal vreemde Pokémon Go-spelers.

4. Nieuwe insence
Met de huidige insence is het mogelijk om voor 30 minuten Pokémon’s naar je locatie te lokken. Leuk, maar de praktijk wijst uit dat dit vaak alleen maar dezelfde Pokémon’s zijn: Pidgey’s, Weedle’s, Zubats en Rattata’s. Met de nieuwe insence wordt het mogelijk om specifieke Pokémon’s te lokken met een specifieke insence voor die Pokémon. Hoe deze incense’s verkregen kunnen worden is nog onduidelijk.

5. Legendarische Pokémon
Verschillende Pokémon Go-spelers hebben inmiddels alle beschikbare Pokémon’s gevangen. Maar vijf legendarische Pokémon’s zijn nog niet in het spel te vinden: Mew, Mewtwo, Articuno, Zapdos en Moltres. Ook hier hebben de Reddit-gebruikers aanwijzingen gevonden waaruit blijkt dat deze legendarische Pokémon’s snel te vangen zullen zijn. Dit blijkt onder andere uit de code “activity_catch_legend_pokemon”. Waar de Pokémon’s gaan verschijnen blijft een mysterie.

6. Virtual reality
Mogelijk komt Pokémon Go naar virtual reality. Dit doet een nieuwe “VR”-folder in de nieuwste update vermoeden. In deze folder zijn onder andere referenties te vinden naar de Google Cardboard, een goedkope virtual reality headset gemaakt van karton. Cool! Hoewel het waarschijnlijk wel tot nog gevaarlijkere situaties gaat leiden.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).