Deze 6 populaire apps werken straks niet meer in Chrome

Chrome webstore
Gebruik je OS X, Linux of Windows? Geniet dan nog maar even van deze Chrome-apps, binnenkort worden ze namelijk niet meer ondersteund.

Google heeft bekend gemaakt dat hun Chrome-apps in de toekomst alleen nog beschikbaar zijn voor Googles eigen besturingssysteem Chrome OS. Veel handige functies in Google Chrome gaan hierdoor verloren. Optie 1: je koopt gewoon een Chromebook! Zo niet, geniet dan komende tijd maar extra van de volgende apps.

1. StayFocusd
Iedereen kent het wel. Vol goede moet achter je computer gaan zetten en vervolgens urenlang afgeleid worden door onzinnige filmpjes op het internet. StayFocusd maakt hier een eind aan. De app zorgt ervoor dat je binnen een zelfgekozen tijdslimiet niet meer naar bepaalde websites kan surfen.

2. Chrome Remote Desktop
De ideale app voor mensen met veel computers, telefoons en tablets. Chrome Remote Desktop zorgt ervoor dat je via een computer toegang hebt tot al je andere apparaten.

3. Pocket
Door de Chrome-app Pocket was het nog nooit zo makkelijk om online content op te slaan, zodat het op een later (offline) moment teruggehaald kan worden.

4. Quick Note
Geen gedoe met verschillende vensters en programma’s om aantekeningen te maken dankzij Quick Note. Deze app zorgt ervoor dat in je Chrome-venster aantekeningen kan maken tijdens het browsen.

5. Honey
Net die vette koptelefoon gevonden, maar je wil nog even snel een kortingscoupon? Hony maakt het makkelijker dan ooit om die te vinden, de app doorzoekt namelijk automatisch alle coupons die er zijn.

6. Prank Toolkit
Je vrienden terugpakken? Prank Toolkit is de ideale Chrome-app om dat te doen. Stel bijvoorbeeld in dat alle plaatjes omgedraaid worden in Chrome of dat je vrienden automatisch naar Google Plus doorgelinkt worden wanneer ze Facebook openen.

2 reacties

  1. Ik gebruik LastPass, ook voor Chrome, maar volgens mij is het geen Chrome App, maar een extension. Kun je zien met chrome://apps en chrome://extensions

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *