Deze aanpasbare Windows 10 smartphone komt naar NL

Auteur: , 4 Reacties
NuAns

Goed nieuws, slecht nieuws en goed nieuws, dus.

Het is het Japanse NuAns dat de smartphone, de Neo, produceert (tot stand gekomen via Kickstarter) en nu voornemens is hem in de hele wereld op de markt te brengen – ook in Nederland.

Op CES in Las Vegas zagen we hem dit jaar voor het eerst en in Japan is hij inmiddels te koop. Voor verdere verspreiding is wel nog 650.000 euro nodig.

De achterkant van deze bijzondere smartphone bestaat uit twee losse panelen. Die kun je zelf verwijderen om er vervolgens een andere achterkant op te zetten. Het gaat dus niet om een echt modulair toestel, maar om eentje die qua vormgeving en grip naar smaak is aan te passen. De NuAns Neo heeft een Snapdragon 617-chip, 2 GB RAM, 16 GB opslaggeheugen en een 13 megapixel camera. Je gaat er straks ongeveer 360 euro voor betalen. Tenzij je de campagne backt, dan kan het voor 225 euro. In november moet het toestel wereldwijd beschikbaar zijn.

Bekijk hier een demo op CES 2016:4 reacties

Gayer wordt het niet
@mobieler: wat is hier precies gay aan?
@lariekoek: Ik weet het ook niet precies, maar ik denk, dat @mobieler de telefoon ziet, als de ultieme homosexuele telefoon, zo met dat verwisselbare kontje.

Volgens mij is wel een trendy dingetje, dat verwisselbare achterkantje, niks nieuws overigens, maar in de juiste setting wel een trend inzetter.
De toekomst zal het uitwijze.
@lariekoek: doorgeschoten decadentie dan. Je telefoon iedere keer laten matchen met je outfit. Wat even onzin

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).