Deze adembenemende flight safety video wil je wél kijken

Flight Safety Video
Veiligheidsinstructies zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien.

Tegenwoordig zien we luchtvaartmaatschappijen vaak in de spotlights staan door vaak grappige foto’s en filmpjes. Ook flight safety video’s zijn niet veilig voor een humoristische insteek. Bij Singapore Airlines gooien ze het echter over een heel andere boeg, maar wel op zo’n manier dat je niet kunt stoppen met kijken.

In de flight safety video zien we Singapore Girl in de hoofdrol. Zij instrueert jou in het vliegtuig van Singapore Airlines wat de regels zijn in het vliegtuig en hoe je moet reageren in een noodsituatie. In plaats van dit alles in een vliegtuigcabine te melden, reizen we met Singapore Girl mee door alle hotspots van het land.

Zo zien we onder andere Boat Quay voorbij komen, Capitol Theatre, Henderson Waves en nog veel meer mooie plekjes. Op elk van deze plaatsen treffen we iemand die op een originele wijze laat zien wat ervan je verwacht wordt tijdens de verschillende situaties in de cabine.

De video is opgezet door Singapore Airlines en de Singapore Tourism Broad. Op deze manier willen de twee organisaties het thuisland promoten. Bekijk de video hieronder en oordeel zelf of dit gelukt is.

[gv data=”25brQSPMORg”][/gv]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *