Deze Android-smartphone scoor je nu voor een scherpe prijs

Deze Android-smartphone scoor je nu voor een scherpe prijs
Moderne specs in een voordelig jasje.

Gezichtsherkenning, een goede batterij, veel geheugen en een aantrekkelijk uiterlijk. Dat is de nieuwe S2 Pro van Umidigi. De smartphone heeft een 6-inch Full HD (18:9) scherm, komt met 6 GB aan RAM geheugen en 128 GB opslag. Met een batterijcapaciteit van 5.100mAh claimt Umidigi dat de smartphone twee dagen kan werken op één acculading.

Zoals je van een hedendaagse smartphone kan verwachten is de S2 Pro bestand tegen waterdruppels. Achter zit een dubbele 13-megapixel camera van Sony. Selfies maken kan met de 16-megapixel front-cam.

Umidigi brengt de S2 Pro in gelimiteerde oplage op de markt. Het Chinese techbedrijf maakt 3.000 exemplaren van de smartphone. Via Gearbest is de S2 Pro tegen een aantrekkelijke prijs verkrijgbaar. De exclusieve smartphone kost 255,10 euro in de webshop. Maak wel snel een beslissing, want deze prijs is onderdeel van een Flash Sale. Dit betekent dat het toestel tegen een extra voordelige prijs wordt aangeboden.

[gv data=”OenZA3k5TBw”][/gv]

3 reacties

 1. Als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat meestal ook zo.
  Heb je straks weer zo’n ding dat hier niet lekker draait op 4G, je achter custom roms aan moet vanwege een niet chinees OS, en ga zo maar door.

  De specs lijken mooi, te mooi voor dat bedrag dus er zal wel ergens een addertje onder het gras zitten.

  • @turbobrick: onzin. Ik koop sinds 2013 uitsluitend nog China-phones en in de categorie 80-150 euro koop je tegenwoordig al verrassend bruikbaar spul. In de prijs range van 150-250 ziijn al behoorlijk potente en veelzijdige toestellen te vinden en tussen de telefoons van boven de 300 euro bevinden zich echte toppers, waarvoor je bij de A-merken zomaar twee tot drie keer zo veel voor betaalt.

   • @rrrobert: Hoezo onzin ?
    Er zijn mensen die ook nog een 3310 gebruiken en happy zijn maar de doorsnee gebruiker verwacht nogal wat van een toestel en dat gaat verder dan een leuk scherm.
    Vanaf de OP5T krijg je pas prestaties van flagships tegen een scherpe prijs.
    Dit soort phones doen het wellicht leuk voor het geld maar er zitten altijd haken en ogen aan, ruk camera, software issues, dat is al jaren zo.

    Zagen we met Xiaomi ook, moest je achter een ROM aanrennen en rekening houden met welke provider ivm 4G frequencies enzo. Ga niet zeggen dat dat niet zo is.
    98% wilt een no nonsense phone en geen gedoe. Kopen, SIM erin en draaien. Geen geeky gedoe en workarounds enzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *