Deze balk zorgt voor touchscreen op Macbook Air

Auteur: , 1 Reactie
Deze balk zorgt voor touchscreen op Macbook Air

En dat is best gaaf!

De AirBar is een apart maar super functioneel apparaat dat aan de onderkant van je Macbook Air scherm zit en van je scherm een touchscreen maakt.

De makers van de AirBar stonden al op CES en staan nu ook op The South by Southwest (SXSW) met een model dat bijna gereed is voor productie.

Het model van CES was leuk, maar je kon er nog niet veel mee dan je scherm aanraken en op dingen drukken.

Met het model dat op SXSW gepresenteerd wordt kun je in en uitzoomen en dingen draaien met behulp van twee vingers. Verder kun je scrollen met je vinger, waar je eerst alleen nog tekst kon markeren als je wilde scrollen.

Verder werkt je Macbook Air met de AirBar gewoon als een normale Apple laptop. Je kunt naar je bestanden navigeren met je wijsvinger en dingen toevoegen in je mappen. Verder kun je zelfs dingen tekenen in een paint app, maar dat werkt nog niet helemaal goed.

Als je graag een Apple laptop wil, maar ook graag touchscreen zou willen, dan is de AirBar een perfect apparaat voor je. Want hoe lang zal het nog duren voordat Apple met een touchscreen laptop aan komt zetten? Andere bedrijven zijn hen al lang voor gegaan.

De AirBar kost $99 en wordt waarschijnlijk media april gelanceerd. Via Engadget.1 reactie

Heb je helemaal geen port meer over op je macbook, en wederom een add-on.
Ja, lekker mobiel ….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).