Deze budget Samsung Galaxy J2 is zo slecht nog niet

Samsung Galaxy J2
Naast de wat meer onbekendere merken uit Azië bedient ook Samsung nog steeds de budgetmarkt in de wereld. De Zuid-Koreaanse techgigant komt met de Galaxy J2 en biedt een goede telefoon voor een eerlijke prijs.

Voor de consument die niet zoveel geeft om een high-end telefoon maar toch vooruit wilt met degelijke specs heeft aan de J2 een goede telefoon. Met een 4.7-inch AMOLED scherm draaiende op een Exynos 3475 met Android Lollipop 5.1 heb je weinig te klagen. De quad-core processor klokt 1.3 GHz met 1GB aan RAM geheugen. De camera aan de achterzijde is met 5 megapixels niet verbijsterend en de selfie-fanaat moet even verder zoeken: de camera aan de voorkant telt namelijk slechts 2 megapixels. De telefoon ademt op een 2,000 mAh batterij en beschikt over dual-SIM ondersteuning.

Dan de prijs. Samsung heeft de Galaxy J2 gelanceerd in Bangalore, India voor een vermoedelijke retailprijs van omgerekend 120 euro. Later deze maand is de telefoon officieel te koop. Of de telefoon ook naar Europa komt is nog niet bekend.

3 reacties

  1. Waarom ondersteunen vaak de toestellen aan de onderkant van de markt het verdraait handige dual sim? Dit vind je haast nooit in een high end toestel terwijl dit helemaal niet zou misstaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *