Deze cover geeft je telefoon een extra e-ink display

Deze cover geeft je telefoon een extra e-ink display
Het klinkt gek, maar met een tweede scherm bespaar je zelfs energie.

Dat komt vooral door de techniek van een e-ink display. Dit soort display’s kennen we natuurlijk uit de e-readers. Deze houden het met een volle lading makkelijk een aantal dagen vol. Terwijl onze telefoon het nog geen dag zonder lader volhoudt. Dat komt ook vooral doordat we volgens onderzoek gemiddeld 110 keer per dag op onze smartphone kijken.

Door de Inkcase als extra scherm toe te voegen aan je Android smartphone overkom je dat probleem. Deze kan namelijk altijd aan staan zodat je makkelijk alle inkomende berichten binnen ziet komen. Je kan met de Inkcase zelfs inkomende gesprekken aannemen. Dit alles terwijl je telefoon in de slaapstand blijft staan. Hierdoor gaat de batterij van je telefoon natuurlijk veel langer mee.

Via Kickstarter zijn de makers van Inkcase nu op zoek naar voldoende budget om het idee te gaan produceren. Ze waren op zoek naar 100.000 dollar, maar dat bedrag hebben ze al lang en breed gehaald. De teller staat nu namelijk al op ruim 140.000 dollar.

Mocht je dus interesse hebben in de Inkcase dan kan je hem nu nog bestellen via Kickstarter voor een bedrag van 99 dollar. Tel daar nog wat verzendkosten bovenop en dan wordt de Inkcase vanaf oktober dit jaar verzonden. Dat is een stuk goedkoper dan de vorig jaar aangekondigde YotaPhone die ook een e-ink scherm combineert met een normaal display. Daar komt nog eens bij dat je de YotaPhone via een omweg naar Nederland moet halen.

[gv data=”W1KmSKqYm2o”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *