Deze door Netflix geproduceerde films zijn dit jaar te zien

Netflix logo
Op Netflix, uiteraard. Het zijn trouwens niet de minsten die er in spelen.

Netflix blijft nieuwe manieren vinden om televisie kijken te veranderen. Het zelf ontwikkelen van series vindt al veel navolging – zelfs in ons eigen land. Eigen films was een logische vervolgstap. Nu is bekend geworden welke titels het zijn en wie er in meespelen.

De eerste release komt (in Amerika) op 16 oktober en zal de film Beasts of no nation zijn. Hij wordt geregisseerd door Cary Fukunaga (True Detective) en de hoofdrol wordt gespeeld door Idris Elba. De film gaat over een Warlord (Elba) die de mentor is van een jonge soldaat. De film zal behalve op Netflix ook in een aantal bioscopen in Amerika worden uitgebracht. Er wordt gespeculeerd dat de enige reden hiervoor zou zijn om zo voor de Oscars in aanmerking te komen.

Beasts of no nation

Op 11 december volgt The Ridiculous Six met onder meer Adam Sandler, Rob Schneider en Nick Nolte. Het lijkt een parodie te gaan worden op de eerstvolgende Tarantino film, The Hateful Eight, die gek genoeg op de planning staat om een paar weken later te verschijnen.

Ergens begin volgend jaar moet Crouching Tiger: The Green legend uitkomen (uiteraard een vervolg op Crouching Tiger, Hidden Dragon).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *