Deze dronevideo van Groningen en Friesland moet je zien

Drone-video-reint-verkerk
Net als we dachten dat we Nederland onderhand wel gezien hadden door de ogen van een drone, bewijst deze video op prachtige wijze het tegendeel.

Een jaar lang, zolang deed deze drone-bestuurder erover om deze indrukwekkende compilatie te maken, die het noorden van Nederland prachtig in beeld brengt. Reint Verkerk zette deze drie minuten durende video in elkaar met Adobe After Effects, zodat het er ineens uitkomt te zien als een trailer voor een spannende film, mede dankzij de klassieke muziek die er onder gezet is.

Apparatuur
Voor andere potentiële dronevideo-regisseurs die dit soort resultaten ook willen boeken, zette Verkerk een lijstje onder zijn video met al de materialen die hij gebruikte. Zo werd het geheel gefilmd met een DJI Phantom 2, waar een GoPro Hero 3+ Black Edition op zat.

Mocht je fan zijn van de muziek: Phantom Power Music – Never Surrender is de naam van het nummer. Maar lang genoeg gepraat. Zet de video op de hoogste kwaliteit en schermvullend en verbaas jezelf over de schoonheid van het Nederlandse noorden.

[gv data=”ykQiGTMu4XM”][/gv]

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *