Deze game-smartphone komt naar Nederland vanaf 399 euro

Auteur: , Geen reacties
Deze game-smartphone komt naar Nederland vanaf 399 euro

Het geduld van fans is niet voor niets geweest.

Vorig jaar introduceerde Nubia de Red Magic Mars. Een smartphone speciaal ontworpen voor gamers. Helaas was je op import aangewezen, want een Europese release zat er vooralsnog niet in. Beter laat dan nooit zullen we zeggen, want Nubia brengt de Red Magic Mars in drie varianten naar de Benelux!

De Red Magic Mars beschikt over een 6-inch LCD display en werkt met een resolutie van 2160 x 1080. Onder de kap de krachtige Snapdragon 845 en de smartphone komt met een 3800mAh sterke accu. De smartphone heeft camera’s, maar die zijn eigenlijk niet de moeite. Het gaat hier om een 8MP selfie camera en 16MP camera aan de achterkant. Het draait dan ook om gamen bij de Red Magic Mars. Aan de zijkant zit een speciale knop die je brengt naar de Red Magic Game Space. Vanuit deze Space kunnen games opgestart worden.

Instapper is de 6GB RAM/128 GB opslag variant voor 399 euro. Daarna komt de 8GB RAM/128 GB voor 449 euro en het topmodel is de 10 GB RAM/256 GB voor 549 euro. De smartphone is onder meer verkrijgbaar via deze officiƫle site.

Deze game-smartphone komt naar Nederland vanaf 399 euroEr zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).