Deze geheimzinnige video maakt het internet gek

Auteur: , 4 Reacties
Deze geheimzinnige video maakt het internet gek

Wat zou het zijn?

Een mysterieus filmpje maakt de nodige tongen los op het wereldwijde web. Het begon als een onschuldige YouTube-upload, maar werd al gauw gedeeld op Reddit. Daar staat video in de top 5. Het filmpje is inmiddels meer dan 15.000 keer bekeken.

Wat is er aan de hand
Een inwoner uit Moricetown, in British Colombia, Canada deelde een video op het platform. Vanuit een nabijgelegen bos zijn vreemde geluiden te horen. Vermoedelijk een dier dat gewond is. Velen denken op het internet daar heel anders over. Zo spreekt men over Sasquatch, ook wel bekend als Big Foot. Een fictief dier waar men al meer dan 100 jaar over spreekt.

Het filmpje lijkt op een real life horror situatie. Het deed me persoonlijk denken aan de monsters uit Stranger Things seizoen 2, toen in diverse scènes het gehuil van de monsters uit de bossen in beeld werd gebracht.

Op het internet speculeert men nog even door. Pak de popcorn en geniet van alle creatieve comments op YouTube.4 reacties

Klinkt als n olifant.
Lokroep van een geile eland
Beetje een bosrand filmen, op de achtergrond een ‘spooky’ geluidje erbij en quasi angstig afvragen wat het is.. Zo simpel kan het zijn om aan wat views te komen :)
Super mooie omgeving om eens een vette prank uit te halen a la ‘human birdwings’
https://youtu.be/6hoy8flFKFM

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).