Deze hipsters hebben alle verloren telefoons van Atlanta

Christina Lee Michael Saba
Volgens verschillende phone-tracking apps is hun huis een soort Bermuda-driekhoek voor telefoons. Zelf begrijpen ze daar niets van.

De eerste keer was in februari 2015. Een boze familie stond ’s ochtends bij Christina Lee en Michael Saba op de deur te rammen, ze wilden hun gestolen iPhone terug. Twee maanden later gebeurde het nog eens en weer een maand later zelfs vier keer. Om de haverklap is er iemand die hen ervan beschuldigt een smartphone te hebben gestolen, maar het koppel weet van niks.

Find my phone
Het huis van Lee en Saba.

In een interview met fusion.net geeft Lee aan:

“My biggest fear is that someone dangerous or violent is going to visit our house because of this. If or when that happens, I doubt our polite explanations are gonna go very far.”

Echt vervelend werd het afgelopen juni, toen de politie hun huis bezocht in verband met de vermissing van een klein meisje. Lee en Saba zaten naar eigen zeggen meer dan een uur op de stoep te wachten terwijl de politie discussieerde over de vraag of er al dan niet een huiszoekingsbevel moest komen. Een klacht bij de politie heeft niets opgeleverd en in 2016 zijn er alweer twee mensen langsgekomen.

Een verklaring ontbreekt. De ‘gestolen’ telefoons hebben niets met elkaar gemeen lijkt het. Sommigen zijn iPhones, andere Android. De providers zijn AT&T, Verizon, T-Mobile, Sprint, of Boost Mobile, oftewel alle grote providers in de V.S. Wel is het zo dat er drie zendmasten in de buurt van hun huis staan, maar welk effect dit heeft is niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *