Deze Kickstarter-campagne is de 1.000% gepasseerd

hello kickstarter videoconferenties
Het product van de campagne heet Hello. Rara wat is het?

Met nog ruim 2 dagen te gaan heeft de Kickstarter-campagne van Hello al 1.000% van het doelbedrag bij elkaar gehaald. De campagne hoopte op een bedrag van 30.000 dollar, maar inmiddels staat te teller op 304.243 dollar. Wow! Maar wat is Hello eigenlijk?

Hello is een videoconferentiesystemen voor je televisie. Niet zo heel bijzonder, die zijn er namelijk wel meer. Maar Hello is goedkoop. Heel goedkoop vergeleken met de concurrenten. Voor Hello betaal je momenteel 199 dollar, terwijl je voor andere videoconferentiesystemen makkelijk een paar duizend euro moet neerleggen. Daarnaast kan Hello ontzettend veel. Hello werkt draadloos via onder andere Windows, Mac, iOS, Android en Linux, heeft bewegingsdetectie met alarm en meldsysteem en kan live-evementen streamen via het Solaborate-platform.

In Hello zit onder andere 4k-beeldondersteuning, 4 slimme microfoons, een accelerometer en een kantelbare lens met een gezichtsveld van 130°. Hello werkt via alle bekende videochatprogramma’s: Skype, Facebook Messenger, Google Hangouts en Cisco WebEx. Check hieronder de video over Hello.

[gv data=”6YIHTFp_Ik4″][/gv]

2 reacties

    • @autogeak: automatische aanpassing en richting van microfoons en lens.. meer verschillen zijn er niet echt. Alleen in een vergadering met meer dan 2 mensen is het nogal handig 😉 tenzij je een apart iemand hebt die 2 uur lang elke 10 sec die camera gaat richten..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *