Deze Kickstarter maakt kabels bijna onzichtbaar

Eclipse
Geen troep meer in huis dankzij Eclipse!

Kabels voor oplaadbare apparaten liggen meestal verstopt onder je bank of ergens anders buiten het zicht. Een fraaie oplossing is het niet. Deze Kickstarter pakt dit probleem aan door alle kabels op een keurige wijze bijna onzichtbaar te maken.

Eclipse is een cirkelvormig product dat op slimme wijze alle kabels verstopt. Dankzij een aanraakgevoelige sensor kan het apparaat uitklappen. Vervolgens kun je er een kabel uithalen die je op dat moment nodig hebt. Eclipse kan tot drie USB-kabels ‘verstoppen’ zodat er drie apparaten op een niet-rommelige wijze kunnen worden opgeladen.

Het project is een succes op de crowdfundingssite. Er was 50.000 dollar als bedrag voor ogen, maar inmiddels is er al meer dan 250.000 dollar opgehaald. De eerste leveringen zullen vanaf april 2017 plaatsvinden. Early birds betalen 49 dollar voor het product. De uiteindelijke verkoopprijs zal op 80 dollar komen te liggen. Een video over Eclipse kun je hieronder bekijken.

[gv data=”zlqHQYEMTPQ”][/gv]

Eén reactie

  1. Vrij onzinning in mijn ogen … Niks anders als een kabel opbergdoosje.
    Enne, 3 kabel aansluitingen, ook niet heel erg veel meer tegenwoordig.
    Met de meeste laptops gaat dit al niet werken en met 1x usb lader kan je vaak je smartphone, tablet, BT speakers, Sony playstation controller, etc etc gewoon opladen. Natuurlijk niet allemaal tegelijk maar dat is ook niet altijd nodig.
    Zodra je hier meerdere devices wilt opladen komen ook de kabels uit het doosje en is het ook niet allemaal zo neat meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *