Deze klassiekers zie je nu al op Disney + [trailers]

disney-plus-preview-trailers
Officieel zijn ze nog niet eens begonnen, dus dat belooft.

We konden eerder deze week al melden dat Disney + voor Nederland een redelijk exclusieve uitzondering had gemaakt door haar streamingdienst alvast gratis toegankelijk te maken. Inmiddels is de voorlopige lijst met beschikbare films en series bekend. Wij pikten alvast een aantal hoogtepunten.

High School Musical – The Musical
Deze serie volgt het meeslepende verhaal van een groep studenten aan de East-High. Zij maken zich op voor de eerste High School Musical die opgevoerd zal worden. Spanning, drama’s en natuurlijk veel tienerperikelen zijn het logische gevolg. Leuk weetje, East-High bestaat echt.

De serie is het vervolg op de immens succesvolle films die eerder verschenen. Voor de serie moet je geduld hebben tot 12 november, al kan je de trialer alvast hieronder bekijken. De films zijn al wel te zien. Zo kan je er lekker inkomen.

[gv data=”zakckNWy3Og”][/gv]

Lady en de Vagebond
Op 12 november zijn we dicht bij kerst. De hoogste tijd voor wat maatschappelijke thema’s zoals rijk vs. arm, vriendschap en verschillende afkomst. Lady en de Vagebond is dan altijd goed om een traantje weg te pinken. Dat wordt dit jaar erger dan ooit tevoren, want als de live-action versie uitkomt spelen er echte honden. Slik. Je kunt nu op een donkere herfstavond alvast in de stemming komen met de eerdere versies, want die zijn al te zien.

[gv data=”_yfQOPTBRPc”][/gv]

The Lion King
Inmiddels is de live-action versie van de Lion King een doorslaand succes. Het is daarom niet verbazend dat deze film nog niet is vrijgegeven voor de gratis preview. Wellicht op 12 november? Je kunt natuurlijk ook naar de bioscoop. Hoe je de film ook gaat kijken, met de originele Lion King, Lion King 1 1/2 en Lion King 2 in het gratis pakket kan jij alvast een avondje voorpret kweken.

[gv data=”TC_o4R7lu2I”][/gv]

Mulan
In deze historische heldenfilm legt een jonge vrouw alles in de waagschaal om China’s gevaarlijkste krijger te worden en zo haar familie te beschermen. In maart 2020 komt de internationale topfilm uit (waar we nu al een trailer van kunnen delen). Je kunt jezelf alvast voorbereiden met de animatiefilms Mulan 1 en Mulan 2, want ook die zitten gewoon in het pakket.

[gv data=”eygD4OA3zwk”][/gv]

Dumbo live-action versie
Je krijgt niet alleen maar oude voorproefjes op nieuwe series en films, want ook de recente uitgaven staan gewoon in de gratis Disney + App. Wat dacht je van Dumbo, Nederlands ondertiteld en in live-action versie? Dat wordt genieten!

[gv data=”bQQxQTxCItU”][/gv]

Ben jij benieuwd hoe Disney + nu al te krijgen is? We legden het al eerder uit. Ben jij benieuwd of Disney + kans maakt om Netflix uit de markt te drijven? Wij zochten het uit!

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *