Deze koptelefoon verander je razendsnel in een speaker

Koptelefoon-speaker
Klinkt je laptop als een koekblik en heb je geen zin om constant te wisselen tussen een koptelefoon en speakertje? Dan is de Convertible Headphone Speaker iets voor jou.

Soms wil je iets aan anderen laten horen, maar heb je geen speaker in je tas zitten om de geluidkwaliteit te krijgen die je eigenlijk wilt. Met dat idee is de Convertible Headphone Speaker gemaakt, een koptelefoon die je letterlijk in een handomdraai in een speaker ombouwt.

Naar buiten draaien
Door de twee oortelefoons 180 graden te draaien, wordt de ingebouwde versterker geactiveerd, die het geluid vervolgens een stuk krachtiger en luider door de koptelefoon laat schallen. Zo kan er 98 decibel geluid worden geproduceerd, genoeg om een kamer te vullen met muziek dus.

Convertible-Headset

De speakerstand wordt middels de oplaadbare batterij voorzien van de nodige energie, die op een volle lading drie uur mee moet gaan. Voor de koptelefoon-modus is er geen batterij nodig. Inclusief oplaadkabel en opbergdoos kun je de Convertible Headphone Speaker bestellen voor 119,95 dollar via deze link.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *