Deze mega korting op Disney+ willen wij ook wel!

Deze mega korting op Disney+ willen wij ook wel!
Klinkt goed! Dan moet het natuurlijk wel naar Nederland komen.

Nederland behoort samen met onder meer de Verenigde Staten en Canada tot de landen die als eerste aan de slag kunnen met Disney+, de streamingdienst van het Amerikaanse bedrijf. Hier in Nederland kost een maandabonnement 6,99 euro per maand, of 69,99 euro per jaar. Vergelijkbare prijzen moeten de Amerikanen straks gaan betalen in dollars, maar de Amerikanen krijgen een leuk extraatje.

Disney komt in de VS met een actie voor leden van de officiële D23 Disney Fan Club. Leden van deze club kunnen een fikse korting krijgen als ze Disney+ voor drie jaar (!) afsluiten. De rekening is dan 140,97 dollar, of 46,99 dollar per jaar. Een korting van bijna vier dollar per maand. Dat is wel de moeite! Het nadeel is dat je drie vastzit aan een dienst waar je nog geen idee van hebt of het echt leuk gaat zijn en blijven.

De actie is helaas alleen voor inwoners in de Verenigde Staten. De deur blijft echter op een kiertje, misschien dat Disney ook in Nederland een leuke kortingsactie bedenkt voor de fans. Disney+ lanceert op 12 november.

Op de hoogte blijven van het laatste technieuws? Check dan onze Facebook-pagina

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *