Deze Motorola Moto Z is even duur als de iPhone X

Motorola Moto Z
Zou jij em kopen?

De Motorola Moto Z werd in 2016 onthuld. Het is 5,5 inch grote smartphone/phablet waarop je speciale modules kunt aansluiten: de Motorola Mods. Deze Moto Mods zijn modulaire onderdelen waarmee de Moto Z bijvoorbeeld een speaker of een mega-accu krijgt.

Motorola komt nu met een speciale editie van de Moto Z. Deze 2018-editie heeft 6 Gb RAM en 128 Gb opslagruimte, 2x 12MP camera’s en de body is van zwart aluminium. Dat is overigens de enige ‘kleur’ die je kunt krijgen. De Motorola smartphone wordt vergeleken met de iPhone X en dat is niet alleen vanwege de specs. De prijs van beide toestellen is namelijk hetzelfde: 9,999 RMB (Chinese Yen). Dat is omgerekend zo’n 1275 Euro. Tuurlijk, dat is duur (veel te duur?), maar ze worden wel verkocht en bij de iPhone X is er zelfs een langere levertijd.

Beide toestellen bieden meer dan genoeg voor een gemiddelde gebruiker, ze worden vooral getarget op de premium koper. Het grote voordeel van de Motorola is dat er GEEN gezichtsherkenning op zit, maar er mist een Apple logo:) Mocht je het interessant vinden, je kan de nieuwe Moto Z kopen bij Gearbest.com.

Eén reactie

  1. Veel te duur!
    “maar er mist een Apple logo”
    Dat maakt ‘m kansloos. Want waarom zou je in hemelsnaam 1275 Euro uitgeven voor een telefoon anders dan om te pronken bij je vrienden???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *