Deze Nederlandse startup is nu al beter dan Uber

UGo
Uber laat soms nog wat steekjes vallen op het gebied van overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. UGo doet het anders.

Het platform werkt namelijk samen met veel taxibedrijven in ons land. Geen gedoe met rellen binnen de branche dus. Tevens zegt UGo transparantie te willen bieden. Iets dat mist bij de reguliere taxibranche, maar ook bij Uber. De Nederlandse joint venture geeft bijvoorbeeld vooraf een duidelijke prijs zodat je zeker weet waar je aan toe bent.

Een taxi bestellen gaat via de speciale UGo-app of gewoon online. Doordat je van tevoren de exacte prijs weet is er geen sprake van rare omrij-praktijken. Bij een dienst als Uber krijg je een geschatte prijs, waardoor de uiteindelijke prijs heel anders kan komen te liggen. De Nederlandse startup doorbreekt dit taboe door met een échte prijsafspraak te komen.

Betalingen kunnen per creditcard of met PayPal worden voldaan. UGo is gratis te downloaden voor iOS en Android. Op dit moment is de dienst actief in alle grote steden van de randstad. Landelijk dekking volgt later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *