Deze nieuwe camera van DJI voor je drone is supertof

DJI 3
De dronebazen bij DJI hebben een nieuwe camera ontwikkeld. Films maken met een cool resultaat was niet eerder zo makkelijk.

Zoals een bekend vlogger ooit eens zei: “Het gaat niet om je equipment, maar om je creativiteit.” En daar zijn we het volledig mee eens. Dit neemt niet weg dat zelfs een amateur coole beelden kan schieten sinds de komst van drones met een camera. Zeker met de DJI Phantom 4 kan de doodgewone consument toffe films maken.

Deze nieuwe Zenmuse Z3 kan worden bevestigd aan de Inspire 1, de Inspire 1 v2.0, de Matrice 100 en de Matrice 600 en voegt een belangrijke vernieuwing toe op het gebied van hardware. Zo beschikt de Z3 over optische zoom. Hierdoor is het mogelijk om tot zeven keer te zoomen. Dit gaat 3,5x via de optische zoom en tweemaal via een digitale zoom.

De camera weegt 262 gram en heeft dezelfde Sony sensor die we al kenden van de camera’s van de Inspire 1 en de Phantom 4. Je kunt er in 4k @ 30 fps mee knallen en de camera heeft een resolutie van 12 megapixel. Net als de vele andere DJI-producten komt de Zenmuse Z3 ook met een flink prijskaartje. Voor 999 euro tik je de Z3 op de kop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *