Deze nieuwe LG-monitor is een must have voor elke gamer

lg monitor
Hoewel het speeltje pas volgend jaar wordt gepresenteerd, kan LG het niet laten om ons een tipje van de sluier op te lichten.

LG gaat knallen volgend jaar, zover is duidelijk. Tijdens het CES-evenement in Las Vegas wil het Koreaanse bedrijf ons niet alleen verbazen met toffe high end-smartphones, maar kiest het ook vol voor de aanval in de monitormarkt. De LG 32UD99-monitor moet daarin het voortouw nemen.

De nieuwe 32 inch-monitor van LG beschikt over zowel 4K- als HDR-ondersteuning, wat het apparaat meteen uitermate geschikt maakt om de nieuwe Playstation 4 Pro uit te proberen. Met een beschikbaar kleurenpaneel van meer dan een miljard en een speciale ‘True Color Pro-setting’ moet de monitor fotorealistische beelden afleveren. Hiermee wordt het beeldscherm interessant voor grafisch ontwerpers.

Ook is de monitor ideaal voor MacBook Pro-bezitters, aangezien er een USB-C aansluiting aanwezig om beelden in een nog hogere resolutie te bekijken. Zeker handig nu Apple bekend heeft gemaakt dat het zelf geen Thunderbolt-beeldschermen meer gaat produceren.

lg monitor

Naast de LG 32UD99-monitor komt er ook een 34 inch-model, genaamd de LG 34UC99. Alhoewel er van het laatstgenoemde model minder details bekend zijn, weten we wel al dat het beschikt over features waardoor het games in een vloeiende beweging afspeelt en input-lag tot de verleden tijd behoort.

Voor meer details zullen we nog even moeten wachten tot aan het CES-evenement. We zijn vooral benieuwd wat LG voor prijskaartje aan deze twee toppers geeft. Mocht het bedrijf de prijs weten te drukken, dan zijn we ervan overtuigd dat de monitoren ook bij de ‘gewone’ consument een hit kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *