Deze nieuwe WhatsApp-feature moet er komen!

WhatsApp
Hopen dat WhatsApp doorzet en de feature inderdaad echt gaat uitrollen.

Stapje voor stapje maken ze bij WhatsApp een steeds fijnere applicatie aan de hand van updates. Die updates met nieuwe features worden eerst uitvoerig getest voordat ze publiekelijk gaan. Grote kans dat de speurneuzen bij WABetaInfo zo’n nieuwe functie ontdekken, want ze hebben er weer eentje gevonden.

WhatsApp test namelijk de mogelijkheid om je toestemming te vragen. Een vriend, kennis of wildvreemde kan nu zonder toestemming aan de hand van je telefoonnummer je toevoegen aan een groepsgesprek. Best vreemd eigenlijk. Als je even een paar uur niet oplet kan er een ware notificatiebom ontstaan omdat een groepsgesprek is begonnen. Wat nu als je om wat voor reden dan ook geen interesse hebt in zo’n groepsgesprek?

Daar lijkt binnenkort een update voor te komen. Met de nieuwe feature krijg je de vraag of je wil deelnemen aan een groepsgesprek als iemand je telefoonnummer heeft toegevoegd aan een groepsgesprek. De uitnodiging blijft 72 uur in beeld. Bij geen gehoor zul je ook niet deelnemen aan het gesprek.

Wanneer de update uitgerold gaat worden is altijd even afwachten. De kans is echter groot dat de feature niet heel lang meer op zich zal laten wachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *