Deze oplader draait op gas in plaats van stroom

Kraftwerk
Is er geen stopcontact in de buurt maar moet je toch je elektronische apparaat opladen? Deze externe accu laad je razendsnel op door hem met gas te vullen.

De Kraftwerk is een opmerkelijke accu gemaakt door de Duitse startup eZelleron. Via Kickstarter wordt er geld ingezameld, al is het streefbedrag inmiddels al ruimschoots gehaald. In tegenstelling tot veel andere externe accu’s heeft de Kraftwerk een beetje gas nodig om weer gevuld te worden. Hierdoor is de gadget vederlicht, en is hij na drie seconden weer volledig bijgevuld.

Aanstekers
Het gas dat je nodig hebt om de Kraftwerk te vullen wordt bijvoorbeeld gebruikt in aanstekers. Nadat je het gas in het blokje gespoten hebt, wordt het omgezet in elektrische energie. Vervolgens kun je middels de USB-poort je apparaat eraan bevestigen. Mensen die de crowdfundingcampange van de Kraftwerk hebben gesteund moeten alleen nog wel even wachten totdat hun exemplaar op de deurmat ploft. Pas in februari 2016 worden de eerste geleverd.

Alle zogenaamde early bird-opties zijn al vergeven, wat betekent dat je jouw eigen Kraftwerk voor 99 dollar (87 euro) kunt bestellen via deze link.

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *