Deze PlayStation Iron Man-game zet je in Stark’s schoenen

Badass
Iron Man VR geeft je de krachten (en het perspectief) van Iron Man.

Mensen willen graag superhelden zijn maar de meeste Avengers superhelden zijn in het echte leven redelijk onmogelijk te evenaren; Captain America is super sterk, Thor heeft controle over de donder en ja, de Hulk is gewoon de Hulk. Iron Man kan daarentegen relatief goed nagebootst worden met lazer handen of zelfs een vliegend pak. Wat nou als je Iron Man kan zijn, maar dan virtueel?

Marvel’s Iron Man VR maakt dat mogelijk. De exclusieve game voor PlayStation VR zet je in de schoenen van Tony Stark’s alter ego en geeft je alle krachten van dien. Het is misschien wel de meest meeslepende en traditiegetrouwe videogame-interpretaties van de superheld ooit.

Als Iron Man zal je in deze game daarentegen niet per se het universum moeten redden van een paarse superschurk; Iron Man VR focust zich op een diepgaander verhaal tussen Stark en een oude vijand genaamd Ghost.

Comic-fans zullen deze oude schurk uit het Marvel-universum nog kennen. Ze is volgens de ontwikkelaar een “hacker en anti-corporate activist die oude Stark Industries-wapens hergebruikt.” Dus verwacht vogelvluchten door New York, intense gevechten met robots en Ghost met alle Iron Man-gadgets en wapens die je maar kunt bedenken.

[gv data=”j8dBqilIOOg”][/gv]

Sony kondigt aan dat Iron Man VR op 28 februari 2020 uit zal komen. De Standard Edition kost €39,99 terwijl de Digital Deluxe Edition (inclusief 4 extra skins, de soundtrack en wat andere in-game extra’s) €49,99 kost. Uiteraard moet je een PS VR-set hebben om van de game te kunnen genieten.

Het is niet de eerste game in het Marvel-universum; deze bad-ass Avengers-game lijkt dezelfde aantrekkingskracht te hebben als deze Iron Man. En als ik ooit in VR als de Hulk (of Hulkbuster) een stad kort en klein kan slaan, dan ben ik een gelukkig man…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *