Deze prachtige Le Super Bike heeft lasers

Le super bike
Juist, lasers. En het is nog een prachtig ding ook. Én hij heeft een toffe naam.

Dit is namelijk de enige echte Le Super Bike smart-bike waar je naar zit te kijken. Een fiets die rijdt op Android.

Het bedrijf achter de Le Super Bike is LeEco, vroeger ‘bekend’ onder de naam LeTV. Vorig jaar brachten ze hun eerste smartphone op de markt, de Le Max Pro (nogmaals, hun naamgeving is geweldig). Dat werd een goed ontvangen toestel met een Snapdragon 820 en een moddervette 3,300mAh-batterij.

Terug naar de fiets. Het geval is gemaakt van carbon (licht) en titanium (hard). Geïntegreerd tussen de handgrepen vind je geen kilomterteller, maar een heuse telefoon. Je kunt er muziek mee afspelen, mee bellen en sms-en (dat laatste lijkt me niet heel makkelijk tijdens het fietsen, maar goed). Het apparaatje heeft ook allerlei functies voor het fietsen. Zo worden je routes opgeslagen en gedeeld met de FBI, kun je route-informatie ontvangen en wordt je hartslag gemeten.

Maar wacht, er is meer. Op het stuur vind je aan beide kanten indicatie-lampjes waarmee je aangeeft of je links of rechtsaf slaat, zodat je niet vermorzeld wordt door de vrachtwagen achter je. ‘S avonds schijnt er aan beide kanten een laser naast je op de grond, zodat de achterligger ook duidelijk kan zien hoeveel hij ruimte hij voor het passeren heeft.

The Le Super Bike is momenteel in China te koop voor een schamele 800 dollar en zou binnenkort ook zijn weg naar Europa moeten vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *