Deze problemen in Apex Legends gaan aangepakt worden

Deze problemen in Apex Legends gaan aangepakt worden
En deze fix gaat het spel er leuker op maken.

Apex Legends is een zeer vermakelijke game, maar kent ook een paar issues. Issues waar maker Respawn Entertainment weinig prioriteit aan lijkt te geven, want het aantal fixes die zijn uitgebracht zijn vooralsnog nihil.

Gelukkig gaan de makers in elk geval één hardnekkig probleem aanpakken en dit heeft te maken met de audio. In Apex Legends kun je met een koptelefoon goed horen waar de tegenstander mogelijk is. In de enorme map is het zo eenvoudiger de vijand op te sporen. Dan moet het geluid natuurlijk wel werken en op dit gebied zijn er wat problemen.

Respawn Entertainment zegt met een update te komen die deze issues aan gaan pakken. De update moet onder meer gaan fixen dat herhalende geluiden niet meer voorkomen, dat geluid zomaar weg kan vallen niet meer gaat gebeuren en dat vijandelijke voetstappen meer geluid gaan maken. Vooral tijdens combat is het lastig om die voetstappen te horen boven de andere geluidseffecten. Het geluid voor winnaars als een potje is afgelopen zal luider worden en het geluid van het Wraith kunai mes juist weer zachter.

De update komt naar alle platformen waar Apex Legends op actief is. Wanneer Respawn Entertainment de update gaat uitrollen is nog niet bekend, maar het moet ergens de komende week gebeuren. Naast de vele geluidsfixes zijn er ook enkele andere kleine fixes. Je checkt de volledige lijst hier.

Lees ook: Profiteurs op Apex Legends krijgen een ban

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *