Dit duo gaat een exclusieve Netflix-serie maken

Deze regisseurs gaan een exclusieve Netflix-serie maken
En dat kan alleen maar goed aflopen.

Er lijkt steeds betere content te komen naar Netflix. De Amerikaanse streamingdienst heeft de Coen Brothers weten te strikken. Dit is een bekend regisseursduo die verantwoordelijk waren voor films als The Big Lebowski, Fargo en True Grit. Voor het eerst gaan ze een televisieserie maken en Netflix krijgt de exclusieve eer dit te mogen uitzenden.

De serie gaat The Ballad of Buster Scruggs heten en moet volgend jaar op Netflix verschijnen. Het programma zal zes verhalen volgen die zich afspelen in het oude Wilde Westen van Amerika. De broers zijn zowel verantwoordelijk voor de productie, als het schrijf- en regiewerk.

Je moet The Ballad of Buster Scruggs niet zien als een volwaardige televisieserie, maar als een langgerekte film. De ‘film’ wordt opgeknipt in separate afleveringen wat het een serie maakt. In de serie gaan we onder andere Tim Blake Nelson, Ryne Daley, James Franco en Zoe Kazan zien.

Nog geen reacties

  1. Als dit de opvulling wordt van het <a href=https://www.apparata.nl/nieuws/disney-keert-netflix-de-rug-toe-23937.gat wat Disney bij Netflix achterlaat, hoor je mij niet klagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *