Deze Samsung TV’s werken straks niet meer met Netflix

Deze Samsung TV's werken straks niet meer met Netflix
De ondersteuning stopt.

Netflix op je televisie kijken kan op tal van manieren. Via een PlayStation 4 of een Xbox One, via een Chromecast, Via een AppleTV en ga zo maar door. Sommige slimme tv’s hebben geen derde partij nodig en beschikken zelf over een ingebouwde Netflix-app.

Dat je tv nu beschikt over zo’n app wil niet automatisch betekenen dat je er voor eeuwig gebruik van kunt maken. Netflix gaat binnenkort stoppen met de ondersteuning van een aantal Samsung TV’s op dit gebied. Per 2 december 2019 is Netflix niet meer te gebruiken op diverse slimme TV’s van Samsung uit 2010 en 2011. Het is nog maar de vraag of dit een regelrechte ramp is. Wie gebruikt er nog een slimme tv van negen jaar oud?

Samsung stelt dat alle tv’s ná 2011 niet te maken hebben met de maatregel en nog steeds Netflix kunnen draaien. Heb jij een slimme Samsung TV uit 2010 of 2011 en weet je niet of je wel of geen Netflix kunt blijven kijken? Daar kom je vanzelf achter. De tv’s die niet meer compatibel zijn zullen een melding op het scherm weergeven dat Netflix niet langer operationeel is op de tv.

Nog geen reacties

  1. Tja, de Chromecast is veel sneller dan de smart tv optie. Ik vermoed dat mijn 2016 Samsung er niet onder valt, maar ik zou het dus ook niet missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *