Deze slaapplek in Zweden geeft je een uniek uitzicht

Arlanda
Vliegtuigen tellen voor het slapengaan.

Je hebt op deze wereld genoeg bizarre opties als het gaat om slaapplekken. Als je genoeg geld op tafel smijt kun je op de meest unieke plekken slapen. Als je toe bent aan een bijzondere overnachting, dan moet je eens een trip naar Zweden overwegen.

Het vliegveld Arlanda heeft namelijk een gloednieuw slaapvertrek in gebruik genomen. Voorheen fungeerde deze plek als verkeerstoren, maar dat is alweer 15 jaar geleden. De marketingafdeling van de luchthaven leek het daarom een goed idee om de oude toren nieuw leven in te blazen. Het gebouw werd omgebouwd tot een luxe appartement, ontworpen door de Zweedse designer Cilla Ramnek.

Het appartement is van alle gemakken voorzien en geeft je een prachtig uitzicht over het vliegveld. Arlanda is het internationale vliegveld van Stockholm, de hoofdstad van Zweden. Wacht nog even met het boeken van een ticket naar het Scandinavische land. Een overnachting kun je niet namelijk niet zomaar boeken.

Arlanda heeft een actie lopen. Door middel van een prijsvraag kan men een overnachting winnen. De actie werd op touw gezet door Arlanda in samenwerking met HomeAway, een online platform voor de verhuur van vakantiehuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *