Deze smartphone beschikt over drie fotocamera’s

Zou je hiermee ook drie keer zoveel foto's kunnen maken?
Je kunt dus altijd dat ene speciale moment vastleggen!

De eerste smartphones hadden alleen een fotocamera voor op de telefoon, daarna werd de selfie camera geïntroduceerd. De Doogee Shoot 1 heeft maar liefst drie fotocamera’s: twee voorop en eentje achter.

Het is niet de eerste keer dat er een smartphone wordt gemaakt waarmee je goed kan fotograferen. Eerder kwam Kodak al met een soortgelijke telefoon. En dit hoesje tovert je iPhone om in een multifunctionele camera.

De twee camera’s achterop Doogee Shoot 1 hebben een resolutie van 13 en 8 megapixels. Er is sprake van dual flash, dus je hoeft niet bang te zijn dat de ene camera kan flitsen en de andere niet. Verder beschikken beide camera’s over een panorama en HDR optie.

De selfie camera heeft 8 megapixels en heeft een automatische beautify modus, waardoor je gezicht vrij van vlekjes lijkt te zijn.

Verder kun je een timer instellen voordat je een selfie maakt. Dat is heel handig voor wie nog een selfie stick heeft zonder fotoknopje. En er is sprake van gezichtsherkenning en anti-shake, waardoor je selfies in principe niet meer bewogen zijn.

Naast de camera’s heeft deze smartphone nog meer te bieden. De telefoon beschikt over 2GB RAM geheugen en 16GB intern geheugen, dat kan worden uitgebreid tot 256GB. Dat is dus een hele hoop plek voor je prachtige foto’s. En deze kun je allemaal beschermen met je vinger, want de Shoot 1 beschikt namelijk over een vingeradrukscanner.

De Doogee Shoot 1 loopt op Android 6.0 Marshmallow en heeft een Cortex-A53 x4 processor.

Nog geen reacties

 1. Dit ding is te koop voor een goeie 100 euro. Misschien wel leuk om te overwegen als je normaliter uitkijkt naar de budget topper van Samsung (A- of J-serie) of van HTC (Desire), want dan die kosten zo maar 2 tot 3 keer zoveel en presteren nauwelijks beter.

 2. Jammer dat mijn bericht nu volledig is weggehaald.
  Je had (net als je collega’s op AB doen) gewoon [edit aangepast] kunnen zetten en het onderste deel van mijn bericht laten staan.

  Hieronder dus nogmaals:

 3. Wat is hier nu bijzonder aan?
  Dubbele camera? Nee
  Vingerafdrukscanner? Nee
  Een timer? Nee

  Vraag mij wel af hoe de 2 camera’s gebruikt worden? Net als bij de iPhone 7plus? (2x zoom of voor out of focus achtergrond?)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *