Deze smartphone hoef je pas na 10 dagen op te laden

Eindelijk: een smartphone die je pas na 10 dagen hoeft op te laden
Is je smartphone-accu sneller leeg dan je dag lang is, dan kan dat knap lastig zijn. Externe laders of battery cases zijn gelukkig niet meer nodig dankzij deze opvallende telefoon.

De Oukitel K10000 heeft namelijk een 10.000mAh sterke accu. Dat zou genoeg moeten zijn om zonder bijladen 10 tot 15 dagen op pad te gaan. Of de voor ons onbekende fabrikant zijn claims uiteindelijk waarmaakt is natuurlijk even afwachten, maar het is zeker interessant om te zien wat je kunt bereiken als je een wat dikkere smartphone maakt.

Helaas zijn niet alle specificaties zo indrukwekkend als de accu. Zo is de processor afkomstig van MediaTek (quad-core, 1GHz), heeft het 5,5″ scherm 720p-resolutie en schiet de camera foto’s in 8 megapixels. Daarnaast is het afwachten of je in eigen land gebruik kunt maken van 3G en LTE, want het Chinese toestel ondersteunt niet alle frequenties die hier gebruikelijk zijn.

Mocht je de gok toch willen wagen, dan kun je hier je pre-order plaatsen voor 225 euro. De levering start op 21 januari.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *