Deze smartphone krijgt een eigen display voor selfies

Meizu Pro 7
Selfies maken met je smartphone: de nieuwigheid is er wel een beetje af. Meizu wil je helpen meer uit je zelfportretten te halen.

Het is misschien wel het grootste probleem van de fanatieke selfie-shooter: je kunt jezelf alleen zien als je de front-camera gebruikt. Da’s jammer, want de kwaliteit van de rear-camera is doorgaans een stuk beter. De Meizu Pro 7 beschikt over de oplossing: een klein schermpje onder de camera.

De display meet 1,9 inch en heeft een resolutie van 240 bij 536 pixels. Dat moet voldoende zijn om te kunnen zien te kunnen zien of je zelf daadwerkelijk op de foto staat. Ook handig: draai je de telefoon, dan gaat het scherm meteen aan. Je kunt er verder het weerbericht op bekijken of notificaties op lezen.

De Meizu Pro 7 is de eerste Android-smartphone met de nieuwe 10-core Helio X30. Het is onduidelijk in hoeverre die processor de Snapdragon 835 bij kan benen, maar hij zou zeker lekker rap moeten zijn. Koppel dat aan 4GB LPDDR4X werkgeheugen en 128GB snelle opslag en je hebt een prima smartphone.

De Meizu Pro 7 gaat vanaf 5 augustus in de verkoop in China. Over wereldwijde beschikbaarheid is nog niets bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *