Deze Star Wars gadgets wil je hebben


Omdat je nog ruim twee maanden moet wachten tot het echt Star Wars-feest in de bioscoop losbarst, moet je voorlopig nog even zelf Luke Skywalkertje spelen. En daar heb je natuurlijk wat props bij nodig. Apparata zet er een paar voor je op een rij.

We schreven onlangs al over een aantal leuke gadgets met een Star Wars-thema, maar nu de film steeds dichterbij komt zijn er ook steeds meer -steeds belachelijkere- spullen te koop. Dus hier een lijstje om om je Sinterklaasverlanglijstje te zetten, of gewoon meteen te kopen als je gisteren de Staatsloterij hebt gewonnen.

1. Opblaasbare Jabba the Hutt

Uit de categorie werkelijk bizarre dingen om in je tuin te zetten, presenteren we u, de opblaasbare Jabba the Hutt. In de week voor Halloween versieren veel Amerikanen hun tuin met allerlei opblaasdingen en wat is er beter dan een Star Warsfiguur?

2. Afstandsbestuurbare X-Wing Starfighter

Dit is een veel gaver ding dan een opblaasbare Jabba the Hutt. Deze X-Wing vliegt echt en je kunt hem besturen met een afstandsbediening.

3. Deze Millennium Falcon is een bluetooth speaker

Het is niet echt een handige bluetooth speaker om mee te nemen naar die barbecue in het park, maar op je bureau staat hij natuurlijk schitteren. En er zitten allemaal gave lampjes in. Je kan hem overigens ook als Tie Fighter of Death Star nemen, voor het geval je bent overgelopen naar de Dark Side…

4. Afstandsbestuurbare Millennium Falcon

Ok, het kan nauwelijks cooler worden dan een Millennium Falcon, maar wat is er cooler Millennium Falcon bluetooth speaker? Een echt vliegende Millennium Falcon natuurlijk.

Zo heb je tenminste wat te doen tot de release in Nederland op 16 december.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *