Deze tablet is het beste alternatief voor papier

remarkable tablet
Omdat alle andere tablets niet eens in de buurt komen van dat heerlijke ‘papiergevoel’.

We worden al enkele jaren overspoeld met handige tablets en e-readers. De een focust zich op multitasken, de ander op het maken van aantekeningen en ga zo maar door. Toch komt geen van deze apparaten ook maar in de buurt van het gevoel als men met papier hetzelfde werk opknapt.

Met de reMarkable komt daar nu eindelijk verandering in. Deze tablet positioneert zich als de digitale equivalent van het traditionele papier. Met een grootte van 10,3 inch voor het eInk-scherm en een hoge gevoeligheid is het mogelijk om snel en gemakkelijk erop te schetsen en schrijven.

Bij de meeste e-readers met eInk (elektrisch geladen inktdruppels) is met name het trage verversen van pagina’s een groot probleem. Met de reMarkable behoort dit tot de verleden tijd. Zoek je dus een fijne tablet om voornamelijk aantekening te maken op PDF-bestanden, eBooks en andere tekstdocumenten, dan is dit je kans.

De reMarkable is met 379 dollar echter niet de goedkoopste. Maar voor dat geld haal je wel een echte gespecialiseerde topper in huis. De tablet bestellen doe je op de reMarkable-website.

[gv data=”naTxqt1wVxc”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *