Deze twee nieuwe apparaatjes van TrackR zijn superhandig

Trackr
Goed nieuws voor wie geïnteresseerd is in een handige GPS-tracker.

TrackR heeft diverse producten in het gamma en ze hebben allemaal dezelfde functie: zorgen dat een verloren object eenvoudig wordt teruggevonden via Bluetooth of GPS. Voor CES in Las Vegas komt het bedrijf met twee nieuwe producten.

Het gaat hier om de Wallet 2.0 en de Pixel. De Wallet kan worden opgeborgen in je portefeuille zodat deze eenvoudig kan worden teruggevonden. De Pixel is een add-on voor je sleutelbos. Laatstgenoemde beschikt tevens over een slim LED-lampje die oplicht wanneer je de tracker oproept.

Je kunt nu voor beide apparaatjes een pre-order plaatsen. Vanaf maart gaat TrackR ze leveren. De Atlas kost 39,99 dollar. De Pixel gaat weg voor 24,99 dollar. Op CES in Las Vegas zullen de producten voor het eerst publiekelijk in actie te zien.

Trackr

Nog geen reacties

 1. Mensen die een GPS-tracker kopen moeten zich wel realiseren dat bluetooth maar een heel beperkt bereik heeft. Daar buiten is een databundel nodig. De goedkoopste kost iets van 3 euro per maand.

   • @madmarky: een beperkt bereik heeft? Dat doen die mensen vast al wel, daarom kopen ze een GPS tracker 😛

    Andersom: mensen die een bluetooth tracker kopen moeten zich realiseren dat GPS stroom vreet

   • @madmarky: als je gaat proberen slim te doen zorg dan dat je ook daadwerkelijk iets slims zegt…

    GPS is éénrichting data die er voor zorgt dat de tracker weet waar ie is. Die data moet via een ander kanaal zoals bluetooth of 3/4G gecommuniceerd worden naar de mobiele telefoon van gebruiker. Dat gebeurt niet via GPS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *