Deze verrassingen heeft Netflix voor je in petto…

netflix-nederlandse-trailers-6-9
Nederlandse trailers van Stranger Things extra’s tot een nieuwe Netflix Original…

Het aanbod van Netflix blijft groeien. Voordeel is dat men er alles aan doet om je met mooie trailers en spannende compilaties te verleiden om weer een avondje te binge-watchen, al is dat binnenkort misschien voorbij. Tot die tijd verwennen we je natuurlijk met de leukste Nederlandse trailers en releases.

The I-land
Deze spannende miniserie is inmiddels al te zien op Netflix. De eerste Nederlandstalige trailer is nu ook beschikbaar. Hier zie je wat er gebeurd als het paradijs een gemanipuleerde utopia blijkt en het experiment erachter uit de hand loopt.

[gv data=”1c-3FQap7iw”][/gv]

Inside Bill’s brain: Decoding Bill Gates
Het rauwe, ongefilterde levensverhaal en inspirerende kijk op de wereld van Bill Gates zie je in deze 3-delige miniserie, die vanaf 20 september op Netflix Nederland te zien is.

[gv data=”LFULPRCItHA”][/gv]

Tall Girl
Ook de romantische comedy over het langste meisje van de school brengt men met een extra trailer onder de aandacht. Vanaf 13 september is te zien hoe zij na twijfels, gepest en zelfs krom lopen voor haarzelf kiest en een nieuwe start wil maken. Zou het werken?

[gv data=”LFULPRCItHA”][/gv]

Criminal Franchise
Deze Netflix Original serie toont 12 misdaden uit 4 landen. Gaandeweg komt de politie erachter dat deze zaken op sinistere wijze met elkaar verbonden zijn. Ze ontdekken verder nog iets schokkenders, ze hebben namelijk maar 1 kans om de schokkende waarheid te openbaren. Vanaf 20 september kan je jouw politiepet opzetten en mee-rechercheren.

[gv data=”gI_SCe310co”][/gv]

Disenchantment seizoen 2
Ook de Nederlandse trailer van deze tekenfilm ‘voor volwassenen’ die vanaf 20 september uitkomt doet op vele manieren aan de middeleeuwse versie van de Simpsons denken. Das niet verwonderlijk, want deze productie komt uit hetzelfde huis. Vandaar dat de aankondiging van een een tweede seizoen niet echt verraste.

[gv data=”SrsqMEnfX9o”][/gv]

Nagenieten van Stranger Things
Als liefhebber heb je het derde seizoen vast al verslonden en begint het aftellen naar het vierde seizoen van deze spannende serie. Voor de die-hards sluit Netflix af met twee compilaties. Hopper, Steve en Robin wensen je een goed weekend.

[gv data=”9D3Yt0qqqdc”][/gv]

[gv data=”oWm9wEtWi6E”][/gv]

Wil je nog meer filminspiratie opdoen? Ons overzicht met de meest gedownloade films van de afgelopen week.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *