Deze zwembroek zorgt ervoor dat je telefoon droog blijft

Ideale zwembroek
Hoe briljant is dit? Een zwembroek met een waterdichte zak, zodat je gewoon je telefoon en andere waardevolle zaken kan meenemen.

Iedereen die wel eens naar het strand gaat kent het dilemma wel: laat ik mijn spullen onbeheerd achter terwijl ik een frisse duik neem? Met deze zwembroek is dat dus niet meer nodig. Hoe ze dat gedaan hebben? Er is in de broek een waterdichte zak verwerkt met een grote schroefdop, waardoor je gemakkelijk spullen kan opbergen. Deze Stash Pocket kan volgens de makers in diverse producten verwerkt worden, maar in eerste instantie richten ze zich op (zwem)broeken.

Het mooie van de dop is dat je niet alleen hoort, maar ook ziet en voelt wanneer deze gesloten is. Uiteraard zit de dop met een touwtje vast aan de broek. Als je bang bent dat zo’n plastic zak in je zwembroek schuurt dan is dat niet nodig, aan de binnenkant is extra stof aangebracht zodat je er geen last van hebt.

Momenteel zijn de Stash Shorts nog een project op Kickstarter, maar iets zegt mij dat dit een groot succes kan worden. Of je koopt natuurlijk gewoon een Sony Xperia ZR, want dan kan je tevens foto’s maken onderwater.

[gv data=”VDuyIaTQtvo”][/gv]

Stash bag

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *