Discovery Channel komt met Uitzending Gemist-dienst

Auteur: , 3 Reacties
Discovery Channel komt met Uitzending Gemist-dienst

Goed nieuws voor iedereen die zijn kabelaansluiting inmiddels de deur uit heeft gedaan wegens totale overbodigheid, maar zo nu en dan nog terugverlangt naar Discovery Channel.

Programma’s van Discovery Channel en TLC zijn vanaf januari in de Benelux te zien op Dplay, een online platform die als uitzending gemist-dienst zal fungeren.

Discovery Networks laat weten:

“Dplay is een premium service voor video streaming die toegang biedt tot meer dan 2000 afleveringen van Discovery Channel-, TLC- en ID-programma’s. Hiermee kan elk gezinslid programma’s via mobiel, tablet en desktop op elk moment van de dag bekijken.”

De dienst is helaas niet gratis. Na een proefperiode van 30 dagen wordt er een maandelijkse fee gerekend, hoe hoog deze zal zijn is nog niet bekend. Discovery laat weten dat ze sowieso onder de prijs van Netflix gaan zitten, dat in Nederland een tientje per maand kost.

Waar het aanbod precies uit zal bestaan is nog niet bekend, maar we hopen dat we binnenkort klassiekers als Mythbusters, Deadliest catch, Say yes to the dress en bovenal How It’s Made ongegeneerd kunnen bingewatchen.3 reacties

Mythbusters staat iig al op Netflix :) Heel leuk om af en toe weer eens te kijken.
Ik hoop eigenlijk meer op echte klassiekers zoals Scrapheap Challenge..
Hier kijk ik naar uit, er zijn een hoop discovery programma’s die amper te vinden zijn en niet meer worden uitgezonden, hopelijk staan nieuwe afleveringen ook gelijk online.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).