Dit zie je van Star Wars en Obi-Wan Kenobi op Disney+ [première trailer]

star-wars-mandalorian-disney-+
D23 expo onthult de toekomst en blijkt naar de fans te luisteren.

Dit weekend is de D23 Expo. D23 is de officiële Disney-fanclub. Normaal gesproken is het een evenement dat niet heel veel internationale aandacht krijgt. Dit jaar is dit met de komende lancering van Disney+, de overname van Marvel en de ruzie met Sony over het Superman-karakter wel anders. Zo onthulde Disney haar plannen met Star Wars voor de komende periode. Overigens bevestigden de plannen veel geruchten de we al eerder deelden.

Allereerst is er goed nieuws voor de fans van Ewan McGregor en/of Obi-Wan Kenobi. Hij gaat namelijk vanaf 2020 weer een nieuwe serie rondom Obi-Wan opnemen. Zoals zo vaak bleef de storyline nog vaag en werden er nog geen verdere details zoals releasedatum of aantal afleveringen gedeeld. Kenners verwachten echter dat de serie het gat zal dicht in ‘Star-Wars tijd’ tussen Star Wars: Revenge of the Sith ((uitgekomen in 2005) ‘Star Wars: A New Hope’ uit 1977.

Voor de liefhebbers delen we hier het Twitter-bericht van de bekendmaking:

Ook maakte Disney bekend dat er een vervolg komt op de film ‘Rogue One’. Diego Luna, die Cassian Andor speelde in de film tekent ook nu voor de hoofdrol.

Tot slot maakte Disney bekend dat de Disney + vanaf de start onder meer gevuld zal zijn met in ieder geval de eerste twee trilogieën, ‘The Force Awakens’, ‘Rogue One’ en de nieuwe serie ‘The Mandalorian’.

Van deze serie gaf men tijdends D23 de eerste trailer weg. Deze onthouden we je natuurlijk niet.

[gv data=”3ugBamr1nIU”][/gv]

Of deze onthullingen een welkome aanvulling zijn op de eerdere berichten over de toekomst van Star Wars kun je zelf beoordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *