Disney+ – álles wat naar de streamingdienst komt

Alles
Amerikanen mogen een belachelijke hoeveelheid content verwachten en wij mogen waarschijnlijk ook niet klagen.

In een kolossale infodump knalt het Amerikaanse Twitter-kanaal van Disney+ zo’n beetje alle content die naar de streamingdienst komt op Twitter. We wisten al dat een hele waslijst content van Marvel, Star Wars en natuurlijk Disney naar het platform zou komen, maar de animatiegigant windt er geen doekjes om.

Als je op een conventionele manier naar beneden scrolt op de Twitter-pagina van Disney+ dan kan het goed dat je een uur bezig bent voordat je het einde van de infodump bereikt. Ieder stukje content heeft een eigen Tweet gekregen en het kanaal publiceert alle content op chronologische volgorde.

Helemaal onderaan krijg je de oudste film die naar het platform komt: Sneeuw Witje en de Zeven Dwergen uit 1937. Andere toppers zijn The Incredibles, Before the Flood, Big Hero 6, Pirates of the Caribbean, alle Marvel-films, alle Star Wars-films (en series), een hele hoop natuur docu’s, allemaal Disney XD rotzooi en ga zo maar door.

Mocht je een paar uurtjes de tijd hebben, dan kun je natuurlijk ook de meer dan 3 uur durende compilatie van alle aankomende content checken:

[gv data=”m0FRDaHnITI”][/gv]

Houd overigens in de gaten dat dit om het aanbod voor in de Verenigde Staten gaat. Het grootste deel zal ook in de Benelux beschikbaar zijn, maar het aanbod verschilt natuurlijk een beetje per regio. De Nederlandse Twitter-pagina van Disney+ geeft ook een kleine inkijk in de aankomende content, al is het lang niet zo bombastisch als die van de Amerikaanse collega’s.

Wat we precies wel en niet mogen verwachte is niet duidelijk. Op 12 november wordt dat definitief duidelijk, want dan stopt Disney+ met de gratis proefperiode en begint de daadwerkelijke lancering van de dienst.

Lees ook: Disney’s streamingdienst in Nederland: dit gaat het kosten

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *